Despre noi

Cine suntem?

Cu peste 20 ani de experienta in domeniul agricol, Dinagris se identifica prin diversitate, calitate, procese de inalta eficienta si rezultate exceptionale. Desi echipa noastra continua sa se adapteze schimbarilor produse la nivelul pietei, ideologiile noastre raman neschimbate inca de la inceput, reflectand principiile echitatii, integritatii si grijii fata de fiecare client. Firma noastră este unul din liderii de piață în distribuția de semințe de cultură, semințe de legume, pesticide și îngrășăminte, oferind fermierilor din întreaga regiune Sud-Vest Oltenia soluții complete și eficiente pentru succesul culturilor lor. Cu o experiență vastă și un angajament ferm față de calitate și inovație, suntem aici pentru a susține agricultorii în fiecare pas al procesului agricol.

 

Ceea ce ne definește:

  • Gama variată de produse: Oferim o gamă extinsă de semințe de cultură și legume, pesticide și îngrășăminte de cea mai înaltă calitate, pentru a satisface nevoile diverse ale agricultorilor din toate regiunile țării.
  • Servicii personalizate: Cu o rețea extinsă de peste 1500 de clienți în toată România, suntem dedicați să oferim servicii personalizate și soluții adaptate necesităților specifice ale fiecărui fermier.
  • Flotă modernă de livrare: Cu o flotă de 4 tiruri și 4 autoutilitare, precum și 26 de angajați dedicați, asigurăm livrarea promptă și sigură a produselor noastre la fermieri, oriunde în țară.
  • Flexibilitate în achiziții: Firma noastră oferă opțiuni de compensare și restituire a datoriilor prin produse în perioada recoltării, cu contracte la termen, pentru a sprijini fermierii în gestionarea eficientă a resurselor lor.
  • Tehnologie de vârf: Dispunem de silozuri moderne, cu o capacitate de stocare de 10.000 de tone și folosim tehnologia avansată a sistemului de uscare a cerealelor Stella, pentru a asigura păstrarea și conservarea calității recoltei.
  • Prelevare direct din câmp: Cu mijloace de transport proprii, suntem capabili să preluăm marfa direct din câmpuri, oferindu-le fermierilor o soluție comodă și eficientă pentru livrarea produselor lor la depozitul nostru.

Numar de clienti

1500+

Numar de angajati

26

Capacitate de stocare

10000 tone

Numar masini de livrare

8

Ce spun clientii nostri

Am fost foarte multumit de serviciile Dinagris SRL.

Mircea Popescu

Agricultor